Wat verstaat SNAP 360 onder grote producten?

Onder grote producten verstaan wij producten met een lange zijde van maximaal 500 cm en een maximaal gewicht van 500 kg. Wij zullen in overleg met u 36 of 72 foto’s per rotatie maken van het product. Wij leveren de 360 graden spin inclusief alle 36 of 72 highres foto’s.

 

Wij kunnen óók producten tot max. 4000 kg roteren (bv Auto’s). Hiervoor geldt een meerprijs,neem voor meer informatie contact met ons op.

Bij nóg grotere producten kunnen we u wellicht ook van dienst zijn, neem hiervoor contact met ons op.

High-End apparatuur

Voor het fotograferen van de grote producten maken wij gebruik van de Carousel 5000 van fotorobot waarbij de producten op een draaiend platform met een diameter van 5 meter geplaatst worden. De Carousel 5000 is uitermate geschikt voor het eenvoudig en veilig laden en lossen van producten, zoals auto’s, tractoren of andere grotere voertuigen, maar ook meubilair sets etc. Met de Carrousel 5000 is er geen behoefte aan een kraan of takel en er zijn geen gevaarlijke hellingen te rijden! Het lage profiel ontwerp van onze Carousel 5000 maakt het mogelijk voor voertuigen om er simpel op en weer af te rijden.

 

Om de Carousel 5000 is een volledig witte studio gebouwd om weerspiegeling en schaduw op foto’s te voorkomen.