Wat is het verschil tussen 3-D & 360° product fotografie?

n

n

n

360 graden productfotografie

n

n

n

360 graden product fotografie is product fotografie op u00e9u00e9n lijn – het product draait op een enkele as, terwijl de camera fotou2019s maakt op bepaalde graad intervallen. Bijvoorbeeld, als je op een enkele as 72 fotou2019s maakt voor een 360 graden productrotatie, maakt de camera een foto om de 5 graden als het product draait op een enkele as.

n

n

n

3-D product fotografie

n

n

n

3-D product fotografie is productfotografie op meer dan u00e9u00e9n as. Zo legt u elke 72 beelden vast als het product draait op een as waarna de camera X graden verplaatst wordt boven het product en weer 72 beelden vastgelegd worden, enzovoort. Wanneer deze beelden langs verschillende assen gecombineerd en opgemaakt worden voor de bijbehorende viewer kan de consument het product langs de zijkanten en de bovenkant gedraaid en bekeken worden – dit noemen ze een 3-D product.

n

n

n

Vergeleken met 360 graden fotou2019s, vereisen 3-D beelden extra gespecialiseerde apparatuur, en zijn ze alleen geschikt voor producten die vanuit alle hoeken bekeken dienen te worden. Dit is uiteraard een proces wat langer duurt om te maken en dus ook duurder is. Daarom zal waarschijnlijk ook meer dan 90% van de roterende productafbeeldingen 360 graden fotografie zijn.

n

n

n

Laat jouw webshop voorop lopen!

n

n

n

Ga jij als webshop eigenaar wachten totdat de concurrentie deze manier van presenteren gaat gebruiken u00f3f ga je nu al de stap nemen met dit onderscheidend vermogen?

n

n

n

SNAP 360 verzorgt voor minder dan de prijs van gewone productfotografie, 360 graden productrotaties die razendsnel in de webshop geladen zijn, makkelijk te implementeren zijn u00e9n zorgt voor betere vindbaarheid van je product op het web! Naast het feit dat wij voor een enorm lage prijs voor jou van elk product (tot 4500 kg) een productrotatie maken waarbij op elk gewenst punt in te zoomen is, beschik je tegelijkertijd over 36 u00f3f 72 High Quality fotou2019s u00e9n is de productrotatie te gebruiken op uw social media kanalen.

n

n<div class=

n<div class=tryvigfx get best where to buy pills natural penis how to have pills big penis male enhancement