Wat verstaat SNAP 360 onder kleine producten?

Onder kleine producten verstaan wij producten met een lange zijde van maximaal 60 cm en een maximaal gewicht van 25 kg. Wij zullen in overleg met u 36 of 72 foto’s per rotatie maken van het product. Wij leveren de 360 graden spin inclusief alle 36 of 72 highres foto’s.

Centerless_Image-2_new

High-End apparatuur

Voor het fotograferen van de kleine producten maken wij gebruik van de Centreless table van fotorobot waarbij de producten op een draaiende glasplaat geplaatst worden. De Centreless table geeft de beste resultaten van alle machines, aangezien het mogelijk is om het product van onderen te belichten. Wij kunnen daardoor optimale opnamen maken van bijvoorbeeld grote hoeveelheden glaswerk, flessen, porselein, witte of glossy voorwerpen maar ook bepaalde sieraden komen hierdoor optimaal tot hun recht.

 

Aangezien de Centreless Table ook voorzien is van een unit die ondersteboven boven de tafel hangt is het ook mogelijk om zwevende of hangende producten te fotograferen zoals bijvoorbeeld lampen. Door deze techniek kunnen wij met behulp van een robotarm waar de camera op gemonteerd is ook producten van bovenaf fotograferen onder verschillende hoeken ten opzichte van de verticale positie.